MJ Pronk BV: uw full-service Groenten en Fruit leverancier.

In 1962 is het bedrijf begonnen als hardfruitleverancier. Nu leverancier van het totale AGF-pakket en al meer dan 50 jaar succesvol. Vestigingen, strategisch verdeeld in Nederland (Zwaagdijk en Poeldijk ) en België (Mechelen), stellen ons in staat een zeer breed assortiment te voeren dat dagelijks vers ingekocht, verwerkt en verdeeld wordt en geleverd wordt aan klanten in binnen- en buitenland.

Uw veldsla uit België, uw exoten uit Zuid Amerika, kasgroenten, vollegrondsgroenten of hardfruit: ’s morgens besteld, ’s nachts vers aangeleverd. Een team van vakmensen zorgt dat al uw wensen perfect worden uitgevoerd. Wij voldoen aan alle eisen die tegenwoordig aan de AGF-handel worden gesteld. Uiteraard zijn we IFS gecertificeerd en waar mogelijk en wenselijk maatschappelijk verantwoord. Een dynamisch, flexibel en ervaren versbedrijf met inmiddels de derde generatie in de gelederen, bruisend van ideeën en ambitie voor de toekomst.

Producten

  • MJ Pronk

Logistiek

MJ Pronk BV heeft de beschikking over een modern en compleet wagenpark. Door middel van 14 eigen voertuigen laden we de producten bij al onze leveranciers, telers en kwekers waarna dezelfde voertuigen het ook uitleveren aan alle klanten.

De voertuigen zijn uitgerust met koel- en verwarmingsmachine ’s, zodat de producten op elke gewenste temperatuur in binnen-en buitenland kunnen worden geleverd.

Bovendien zijn de voertuigen allen voorzien van GPS en data-apparatuur om de verschillende facetten zo goed mogelijk te begeleiden. Het eigen wagenpark geeft ons flexibiliteit in het bijeenbrengen van ons grote assortiment, alsmede het op de klant aanpassen van de leveringen. Alle voertuigen worden bemand door personen met een dienstverband van gemiddeld meer dan 15 jaar.

Contact

Heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in.