MJ Pronk BV: uw full-service Groenten en Fruit leverancier.

In 1962 is het bedrijf begonnen als hardfruitleverancier. Nu leverancier van het totale AGF-pakket en al meer dan 50 jaar succesvol. Vestigingen, strategisch verdeeld in Nederland (Zwaagdijk en Poeldijk ) en België (Mechelen), stellen ons in staat een zeer breed assortiment te voeren dat dagelijks vers ingekocht, verwerkt en verdeeld wordt en geleverd wordt aan klanten in binnen- en buitenland.

Uw veldsla uit België, uw exoten uit Zuid Amerika, kasgroenten, vollegrondsgroenten of hardfruit: ’s morgens besteld, ’s nachts vers aangeleverd. Een team van vakmensen zorgt dat al uw wensen perfect worden uitgevoerd. Wij voldoen aan alle eisen die tegenwoordig aan de AGF-handel worden gesteld. Uiteraard zijn we IFS gecertificeerd en waar mogelijk en wenselijk maatschappelijk verantwoord. Een dynamisch, flexibel en ervaren versbedrijf met inmiddels de derde generatie in de gelederen, bruisend van ideeën en ambitie voor de toekomst.

Producten

  • MJ Pronk

Logistiek

MJ Pronk BV heeft de beschikking over een modern en compleet wagenpark. Door middel van 14 eigen voertuigen laden we de producten bij al onze leveranciers, telers en kwekers waarna dezelfde voertuigen het ook uitleveren aan alle klanten.

De voertuigen zijn uitgerust met koel- en verwarmingsmachine ’s, zodat de producten op elke gewenste temperatuur in binnen-en buitenland kunnen worden geleverd.

Bovendien zijn de voertuigen allen voorzien van GPS en data-apparatuur om de verschillende facetten zo goed mogelijk te begeleiden. Het eigen wagenpark geeft ons flexibiliteit in het bijeenbrengen van ons grote assortiment, alsmede het op de klant aanpassen van de leveringen. Alle voertuigen worden bemand door personen met een dienstverband van gemiddeld meer dan 15 jaar.

Fruit Noord-Holland BV

Sinds 2001 is Fruit Noord-Holland BV uw betrouwbare partner op het gebied van de in- en verkoop van Noord-Hollands fruit.

Verder faciliteren we telers op het gebied van koeling en sorteerwerkzaamheden. Ook is de promotie van het Noord-Hollands product een prioriteit.

Het Noord-Hollandse fruit, met als uitschieters de perenrassen Doyenne du Comice en Conference, en niet te vergeten de smaaksensatie onder de pruimen: de Reine Victoria, genieten landelijke bekendheid en scoren hoog in kwaliteit. Deze producten zijn voorzien van een eigen kistkaart: “Noord-Hollands fruit, lekker en gezond!”

Ook op het gebied van hout- en celverkoop zijn wij een serieuze partner voor u. Door goede contacten in de markt en jarenlange ervaring in de fruitbranche kunnen wij het verlengstuk zijn voor deze vorm van fruitafzet.


Dit alles onder het motto:

  • Persoonlijke benadering door vlakke organisatiestructuur
  • Kennis van de fruitbranche
  • Niet gebonden aan strakke openingstijden
  • Snelle facturatie

Locatie Fruit Noord-Holland BV

We bevinden ons op industrieterrein WFO-Oost. Ons kantoor is gevestigd in het pand van Handelmij MJ Pronk BV.

Contactgegevens:

Adres:
Groothandelsmarkt 2
1681 NN  Zwaagdijk Oost

Tel: +31 (0)228 – 530 400
Fax: +31 (0)228 – 530 429

Erik Kieftenburg

Tel:  +31 (0)6 – 2301 3871

Siem Besseling:

Tel:  +31 (0)6 – 2301 3872

E- Mail: fruitnhbv@zonnet.nl

Contact

Heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in.